El installatør Vejle – Erfaren El installatør i Vejle området


Din lokale El installatør i Vejle udfører dine el-installationer


Elektriske installationer er ikke legetøj: Ifølge Erhvervs- og Byggestyrelsens officielle hjemmeside opstår der hvert år omkring 3.300 brande i Danmark (næsten ti hver eneste dag!) som følge af fejl i el-installationer.
Desuden lever tre fjerdedele af Danmarks boligejere med så alvorlige skjulte fejl, at de under uheldige omstændigheder kan starte en brand.

Hos din lokale el installatør i Vejle, DAN’s EL, er vi eksperter i at finde, undgå og forebygge dén slags fejl: Vi tager el alvorligt, og vi er fuldt opdateret med viden om “det intelligente hjem”, hvor de elektriske installationer ikke blot er lovlige og forsvarlige, men hurtigt tjener sig selv ind i kraft af de løbende energibesparelser, samtidig med at sikkerheden for boligens beboere er helt i top.

I Danmark er el-prisen på grund af diverse afgifter langt højere end prisen for at fremstille elektriciteten. Alene af dén grund er det fornuftigt at samarbejde med professionelle eksperter, når det gælder boligens elektriske installationer.

Uanset om det gælder nybyggeri, udvidelse af eksisterende byggeri eller ønsket om at gøre boligen el-mæssigt “up-to-date”, er DAN’s EL din lokale el installatør i Vejle, vi er altid klar med seriøs og kvalificeret rådgivning ud fra vore medarbejderes faglige ekspertise.
DAN's EL | Bøgelund 7 | 7100 Vejle | Tlf.: 21 77 77 39 | post@dansel.dk