Alarm og sikring Vejle - Alarm og sikring i private hjem Dan´s El


Alarm & sikring


TRYGHED er kodeordet for DAN’s EL, når det gælder alarm og sikring i private hjem.

I takt med, at indbrudssikringen i erhvervsvirksomheder generelt er blevet kraftigt højnet gennem de senere år, har indbrudstyvene desværre flyttet fokus til private boliger, og samtidig er det ubehagelige begreb “hjemmerøverier” kommet til at fylde stadig mere i dagens nyheder fra politirapporterne.

DAN’s EL tilbyder de mest moderne og effektive alarm- og sikringssystemer med særdeles enkel og letforståelig betjening.
Dermed kan udvalgte rum frakobles censorsystemet i et snuptag, f.eks. så boligens beboere kan gå på toilettet om natten uden at aktivere alarmen.

Vi tilbyder en skræddersyet total-løsning, så trygheden i hjemmet kan opretholdes eller genoprettes.
Du bestemmer selv, om alarmen skal gå direkte til en alarmcentral eller i første omgang give dig selv besked om, at noget er galt.
Vore systemer kan eventuelt suppleres med videoovervågning, som yderligere øger trygheden og sikrer billeddokumentation, hvis uheldet skulle være ude.

Ikke kun indbrudstyve og hjemmerøvere er trusler mod boligen og dens beboere: Ildebrand, vandskade og gasudslip er andre eksempler, og også på disse områder er DAN’s EL klar med effektive alarmsystemer, som sikrer alarmering og begrænsning af skadernes følgevirkninger.
Bortset fra den øgede tryghed i det daglige giver sådanne systemer også nedslag i forsikringspræmien hos en del selskaber.
DAN's EL | Bøgelund 7 | 7100 Vejle | Tlf.: 21 77 77 39 | post@dansel.dk