Bolig-belysning Vejle - Dan´s El klare Belysningen til din bolig


Bolig-belysning


Hos DAN’s EL er vi eksperter i energirigtig belysning til boligen: Den daglige komfort for beboerne højnes med de korrekte lysforhold til dagligdagens forskellige situationer og opgaver, og den løbende besparelse på el-regningen tjener hurtigt investeringen i øget komfort hjem igen. Samtidig kan du glæde dig over at være med til at sænke CO2-udslippet, så miljøet skånes bedst muligt.

Gennem de seneste år er udviklingen inden for energibesparende belysning gået forrygende hurtig.
Det betyder, at du med de korrekte valg både kan spare masser af energi-kroner og samtidig opnå en langt mere behagelig og effektiv hverdag i enhver tænkelig arbejds- eller hyggesituation i hjemmet, haven, garagen eller lignende.

Vore faguddannede installatører er klar med kompetent, opdateret rådgivning, dels om lavenergipærer, LED-belysning og lignende, dels om intelligente censorer og styresystemer, som sikrer at der automatisk skrues ned for energiforbruget, når dagslys eller andre forhold bevirker, at der ikke længere er behov.

Som boligejer får du et fuldt overblik over såvel “her-og-nu-energibesparelsen” som tilbagebetalingstiden for de enkelte elementer i løsningsforslaget. Dermed får du alle relevante kort på hånden til at træffe den helt rigtige, individuelle beslutning for netop DIN bolig!
DAN's EL | Bøgelund 7 | 7100 Vejle | Tlf.: 21 77 77 39 | post@dansel.dk