Energiforbruge erhverv Vejle – Dan’s El sikrer virksomhedens succes


Automation og industriservice

 

Det er ofte de små marginaler, som afgør forskellen mellem succes og fiasko i erhvervslivet.
En af marginalerne kan være energiforbruget (og dermed pengestrømmen til betaling af grønne afgifter m.v.)
Det er vigtigt, at medarbejderne udviser energirigtig adfærd, men husker de informationerne fra personalemødet eller intranettet i den daglige travlhed og trummerum..? - Der gemmer sig ofte mindre formuer i at erstatte den blinde tillid til energirigtig adfærd med lys- og bevægecensorer, som via automation sørger for at dæmpe eller slukke lyset, når dagslyset er tilstrækkeligt, eller der ikke er medarbejdere i et rum.

DAN’s EL har ekspertisen til personlig, professionel, engageret og kvalificeret service over for områdets erhvervsvirksomheder: Uanset virksomhedens størrelse er vores top-prioritet at være lynhurtigt fremme, når en fejl eller anden udfordring viser sig.
Fejl-lokalisering samt fejl-retning på maskinel og PLC-styreenheder hører til vore spidskompetencer, og resultatet er minimering af produktionstab hos den berørte virksomhed.

I tæt dialog kan vi altid sikre den mest fremtidssikrede løsning til den bedste pris, fra den mindste PLC-styreenhed til de største automatiserede produktionsanlæg: Korrekt og rettidig vedligeholdelse forlænger produktionsanlæggets levetid og forebygger kostbare fejl, driftforstyrrelser samt produktionsstop.

DAN’s EL er klar til at sikre virksomhedens succes, døgnet rundt, året rundt..!
DAN's EL | Bøgelund 7 | 7100 Vejle | Tlf.: 21 77 77 39 | post@dansel.dk