El eftersyn af landbrug – Dan´s El gør alt i El tjek af Landbrug


Landbrug

 

Effektivitetskravene i et moderne landbrug svarer fuldt ud til effektivitetskravene i en hvilken som helst anden erhvervs- eller industrivirksomhed: Ethvert driftstop i køle- eller ventilationssystemer kan eksempelvis være skæbnesvangert, hvis fejlen ikke opdages og udbedres i tide.

Dan’s El har en lang og god tradition for at samarbejde med områdets landbrug, og har gennem årene opbygget stærke kompetencer inden for eksempelvis fodersystemer, ventilationsanlæg, kølesystemer, nødstrømsanlæg og pc-overvågning via videokameraer, temperaturfølere m.v.

Desuden behersker vi naturligvis opdateret ekspertviden inden for alle de elektro-tekniske områder, som kendetegner et moderne landbrug, lige fra de mest basale el-installationer til de mest avancerede indeklima-løsninger med fuld overvågning og tilkaldevagt døgnet rundt.

Dan’s El er klar til at rykke ud for at yde den nødvendige fejlretning og support, døgnet rundt, året rundt, straks der måtte vise sig et akut behov for professionel assistance inden for el i bred forstand.
DAN's EL | Bøgelund 7 | 7100 Vejle | Tlf.: 21 77 77 39 | post@dansel.dk